Scroll Top

Sintra Visites guiades a peu

CTTC, una empresa que ofereix única i especialitzada en profunditat excursions amb bicicleta, va començar com un suggeriment desgavellada el 1986, quan poques empreses eren al camp de cicloturisme.

El nostre profund coneixement de Sintra i Lisboa proporciona un context cultural únic. Oferim cinc excursions diferents a Sintra i dues excursions amb bicicleta a Lisboa.

Gaudeixi de passejades desafiadors i excepcionalment bell o simplement prendre un dels nostres i-bicicletes per explorar Sintra des d'una cadira de muntar bicicleta sense trencar a suar. Les nostres rutes poden incloure ciclisme a través de petits llogarets i cases passat senyorial palau, muntat sota dossers verds exuberants, visitar antics monestirs, descobrir el punt més occidental de l'Europa continental i amb un àpat lleuger mentre gaudeix d'unes impressionants vistes sobre l'oceà Atlàntic. Gaudiu d'un passeig en suor no a través dels turons amb les nostres bicicletes elèctriques.

També oferim personalitzat (fet a mida) passejades guiades a Sintra. Els nostres passejos entreteixir la història de Sintra amb l'arquitectura, i que pot anar a fer una passejada històric, o per a una caminada pels senders de Sintra, patrimoni de la UNESCO.

Estem orgullosos i apassionats pel nostre tours i seguir tenint una gran resposta dels que ens uneixen.

Guies subjectes a disponibilitat, si us plau assegureu-vos que reservar.

Visiteu-nos a http://www.cycling -rentals.com/daytrips

 

Preus:

. Viatges dels preus de bicicletes al nostre lloc web

. caminar tours: 25 € per persona de mitja jornada, 35 € per persona i dia complet

Mínim 2 persones. Monuments honoraris d'entrada no inclòs, dinar lleuger no inclòs

 

GuestCentric - Hotel website & booking technology
VeriSign Secured, McAfee Secure, W3C CSS compliant