Scroll Top

Sintra Kävelykierrokset

CTTC, ainutlaatuinen ja erikoistunut yhtiö, joka tarjoaa perusteellista pyöräily matkoja, alkoi kaukaa haettu ehdotus vuonna 1986, kun harvat yritykset olivat alan sykli touring.

tarjoaa perusteellista tietoa Sintra ja Lissabon tarjoaa ainutlaatuisen kulttuurin taustalla. Tarjoamme viisi eri päiväretkiä Sintra ja kaksi pyöräretkiä Lissabonissa.

Nauti haastava ja poikkeuksellisen kaunis ratsastaa tai vain ottaa yksi e-polkupyöriä tutustua Sintran siitä pyörän satula rikkomatta hiki. Meidän reitit voi sisältyä pyöräily läpi pienten kylien ja ohi palatsimainen kartano kotiin, ratsastus alle vehreät katokset, vierailevat vanha luostareita, löytää läntisin piste Manner-Euroopassa ja joiden kevyt lounas nauttien upeat näkymät Atlantin valtamerelle. Koe ei hiki ratsastaa läpi kukkuloiden kanssa sähkö polkupyörää.

Tarjoamme myös custom (Tailor Made) opastettuja kävelykierroksia Sintra. Meidän kävelee kutoa yhteen historian Sintra kanssa arkkitehtuurin, ja voimme joko mennä Historiallinen kävellä, tai vaellus läpi polkuja Sintra, Unescon maailmanperintöluetteloon.

Olemme ylpeitä ja innostuneita retkiä ja pitää ottaa suuri palautteen niitä, jotka liittyä meihin.

Oppaat saatavuuden, varmista etukäteen varata.

Vieraile osoitteessa http://www.cycling -rentals.com/daytrips

 

Hinnat:

. Pyöräretkille hinnat nettisivuiltamme

. kävellä matkat: 25 € per henkilö puolen päivän, 35 € per hlö koko päivän

Minimi 2 henkilöä. Monument sisäänpääsymaksut eivät sisälly, kevyt lounas ei sisälly

 

GuestCentric - Hotel website & booking technology
VeriSign Secured, McAfee Secure, W3C CSS compliant